صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۹۴۴۰۹
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۶

آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدرک حفظ عمومی قرآن شهرستان صحنه و کنگاور صبح امروز ۲۷ دی‌ماه برگزار شد.

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، اولین دوره آزمون‌های اعطای مدرک حفظ عمومی به حفاظ قرآن در رشته‌های حفظ جزء‌های ۱، ۲، ۳، ۵، ۷، ۱۰، ۱۵، ۲۰ و ۲۵ در شهرستان‌های صحنه و کنگاور از سوی مؤسسه قرآنی میراث ماندگار اوقاف و امور خیریه کرمانشاه برگزار شد.

این آزمون صبح امروز چهارشنبه، ۲۷ دی‌ماه به شیوه حضوری برای حفاظ و غیرحضوری برای حافظان توابع شهرستان‌های صحنه و کنگاور برگزار شد.

آزمون‌های حفظ عمومی با آزمون‌های اعطای مدرک تخصصی به حافظان متفاوت است و از آزمون‌های تخصصی آسان‌تر است و فقط در یک مرحله به شیوه شفاهی برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود، آزمون‌های حفظ عمومی در شهرستان‌های سرپل‌ذهاب و اسلام‌آبادغرب در دو نوبت صبح و عصر روز پنج‌شنبه، ۲۸ دی‌ماه برگزار می‌شود همچنین آزمون‌های شهرستان کرمانشاه نیز روز جمعه، ۲۹ دی‌ماه در دو نوبت صبح و عصر در مؤسسه قرآنی میراث ماندگار اداره اوقاف و امور خیریه برگزار خواهد شد.

انتهای پیام