به همین منظور و در راستای لبیک به فرمان نائب امام زمان(عج) در نشست جمعی از منبریهای هیئتهای کشور (رسالات) مقرر شد که از تاریخ یکشنبه، اول بهمن پویش «چله تواصی» با هدف جهاد تبیین به صورت جمعی آغاز شود.
علاقهمندان برای شرکت در این پویش باید مراحل مختلفی را طی کنند. تنظیم یک یادداشت کوتاه با محتوای آغاز چله تواصی به مشارکت، این پیام را به مخاطب داده شود که اولا فرصت اندک است؛ ثانیا امر تواصی عبادت و انتقال امر ولی واجب است؛ ثالثا در طول این چهل روز تواصی و تبیین را باید ادامه داد و نباید رها کرد.
ورود در پیامرسان ویراستی، وارد کردن یادداشت، اضافه کردن هشتک #چله_تواصی و #مشارکت، انتشار ویراستی در کانال شخصی، به اشتراک گذاشتن ویراستی دیگر خطبا و همچنین، توصیه ایشان برای انتشار ویراستی، ادامه مراحل شرکت در این پویش است.
انتهای پیام