صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۹۶۳۷۵
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۱
همزمان با ایام دهه فجر

همزمان با ایام دهه فجر دورهمی نوجوانان کتابخوان شهر تهران با عنوان «قصه خیابان‌های ۵۷» در فرهنگسراهای پایتخت برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از گروه فرهنگ و هنر، دورهمی نوجوانان کتابخوان شهر تهران با ایده‌پردازی و اجرای اعضای باشگاه نوجوانان و با عنوان «قصه خیابان‌های ۵۷» همزمان با ایام دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی در فرهنگسراهای پایتخت برگزار می‌شود.

این برنامه با هدف شکل‌گیری باشگاه نوجوانان فعال حوزه کتاب و کتابخوانی و آشنایی با کتاب‌های مرتبط با ایام پیروزی انقلاب اسلامی، وقایع، اتفاقات و افراد موثر در انقلاب برگزار می‌شود.

مطالعه و بررسی انقلاب‌های دنیا و مقایسه تطبیقی این انقلاب‌ها با انقلاب اسلامی ایران توسط نوجوانان، از موضوعات مورد توجه در این ویژه‌برنامه است.

میهمانان ایـن برنامـه، اعضـای باشـگاه ۱۰۰تایی‌ها و اعضـای فعـال کتابخانه‌هـا و نوجوانـان مناطق هستند که با حضور مدیران کتابخانه‌ها و نویسندگان مدعو، به بررسی کتاب‌هایی با موضوع انقلاب اسلامی می‌پردازند.

ویژه‌برنامه «قصه خیابان‌های ۵۷» از ۱۲ تا ۲۱ بهمن‌ در کتابخانه‌های منتخب سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به فرهنگسراهای شهر تهران و یا به درگاه رسمی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به نشانی farhangsara.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام