صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۹۶۵۹۹
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۱

«امیر حجت مرادی» طی حکمی از سوی حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی و مسئول جامعه عصر به مدت دو سال دیگر به عنوان مسئول جامعه ایمانی عصر استان گیلان ابقا شد.

به گزارش ایکنا از گیلان، همزمان با دهمین همایش سراسری مسئولان جامعه فرهنگی قرآنی عصر کشور که 4 تا 6 بهمن‌ماه به میزبانی قم و در جوار مسجد مقدس جمکران با حضور نمايندگان استانی و شهرستانی برگزار و احکام مسئولان استانی جوامع قرآنی عصر استان‌ها اهدا شد.

آخرین روز این همایش سه روزه با حضور سید احمد عبودتیان، دستیار رئیس‌جمهور در امور مردمی‌سازی و مدیرعامل بنیاد فرهنگی خاتم الاوصیا و حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی و مسئول جامعه فرهنگی قرآنی عصر کشور برگزار و حکم «امیرحجت مرادی» برای دو سال دیگر به عنوان مسئول جامعه ایمانی عصر استان گیلان تمدید و اهدا شد.

فهم و تبیین گفتمان حرکت عمومی در گام دوم انقلاب اسلامی، اولویت و اصالت بخشی به فعالیت‌های مردمی، زمینه‌سازی برای تشکیل شبکه قرآنی مردمی استان با اولویت نیروهای جوان مؤمن و متعهد، احیا و تکثیر جلسات خانگی قرآن با هدف ایحاد انس مردم با قرآن، تمرکز و برنامه‌ریزی و ارائه راهکار و پیگیری مستمر برای کنشگری اجتماعی نیروهای قرآنی و تدبیر و تلاش برای احیای فعالیت‌های قرآنی مسجدمحور از مهم‌ترین مأموریت‌های مسئولان جوامع قرآنی عصر استا‌نهاست که در حکم جدید به آن تأکید شده است.

انتهای پیام