صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۹۷۳۴۷
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۹
احمدرضا غلامی:

سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی لرستان با اشاره به حرکت‌های جمهوری اسلامی در زمینه بیداری ملل، تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران پیشرو جنبش‌های بیداری در عصر حاضر است.

به گزارش ایکنا از لرستان، حجت‌الاسلام احمدرضا غلامی، سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی لرستان، ۱۲ بهمن ماه، در مراسم عمومی آغاز برنامه‌های دهه فجر که با حضور نماینده ولی‌فقیه در لرستان، استاندار، مدیران دستگاه‌های اجرایی و عموم مردم در حوزه علمیه کمالیه خرم‌آباد برگزار شد، گفت: دهه فجر فرصتی برای بازشناسی ارزش‌هایی است که انقلاب اسلامی بر مبنای آن‌ها شکل گرفته و گسترش یافته است.

وی افزود: اجرای فرامین امامین انقلاب به معنای تحقق اهداف انقلاب اسلامی است و مسئولان باید با تمام وجود در اجرای این فرامین که همان خدمت به مردم است اقدام کنند.

غلامی با اشاره به حرکت‌های جمهوری اسلامی در زمینه بیداری ملل، تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران پیشرو جنبش‌های بیداری در عصر حاضر است.

انتهای پیام