صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۹۸۱۴۱
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۹
غلامرضا رضایی:

معاون امور حج و زیارت با اشاره به اینکه 11 هزار نفر از متقاضیان سفر عمره پول خود را پس گرفته‌اند، گفت: همچنان پاسخی از سازمان هواپیمایی کشور عربستان مبنی بر صدور مجوز برای پروازهای عمره دریافت نشده است.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت امروز به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت برگزارشد.

در این نشست غلامرضا رضایی، معاون امور حج و زیارت سازمان حج و زیارت از ثبت نام بیش از 45 هزار نفر برای حضور در حج تمتع سال آینده خبر داد و اعلام کرد: دارندگان سندهای اولویت دار تا پایان مهر ماه سال 1386 می‌توانند با تکمیل اطلاعات خود در سامانه رزرو حج و واریز وجه اولیه ثبت نام کنند. به زودی اطلاعیه در خصوص انتخاب کاروان‌های حج آینده و تکمیل وجه نیز منتشرخواهدشد.

در ادامه این جلسه، آخرین وضعیت امکان مشرف شدن زائران عمره بررسی و اعلام شد: با توجه به طولانی شدن زمان ارسال پاسخ از سوی کشور میزبان، تاکنون حدود یازده هزار نفر انصراف داده و وجوه خود را پس گرفتند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز از مسئولان سازمان حج و زیارت خواست که وضعیت عمره با هماهنگی دولت و دستگاه‌های دست اندرکار ظرف روزهای آینده نهایی و به زائران اطلاع رسانی شود.

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت در ادامه گفت: همچنان پاسخی از سازمان هواپیمایی کشور عربستان مبنی بر صدور مجوز برای پروازهای عمره دریافت نشده است و ما در حال نزدیک شدن به پایان موسم عمره و فرارسیدن ماه رمضان هستیم و عمره رمضانیه نیز شرایط خاص خود را دارد.

رضایی در عین حال افزود: طبیعی است افرادی که برای سفر عمره ثبت نام کرده و وجوه‌شان مسترد شود علاوه بر اینکه سند شان پایدارخواهدشد در صورت راه اندازی عمره در اولویت اعزام خواهندبود.

وی اضافه کرد: در صورت دریافت موافقت کشور میزبان، در قالب بسته‌های جدید ایام سفر عمره و بالطبع هزینه آن مشخص و اعلام خواهدشد.

آخرین اقدامات صورت گرفته در خصوص انتقال ارز و تعیین قیمت ارز و بلیط هواپیما برای حج آینده از دیگر محورهای مطرح شده در نشست امروز بود و سرپرست حجاج ایرانی لزوم توجه به تعیین قیمت عادلانه را یادآور شد و تصریح کرد به نحوی تدبیر شود که در روند زمان بندی و برنامه ریزی‌های حج نیز خللی وارد نشود.

این جلسه با ارائه گزارش در خصوص ساختار کاوران‌های حج آینده و تعداد عوامل اجرایی و فرهنگی پایان یافت و تاکید شد که در این روند همچنان کاهش درصد عوامل نسبت به زائران مد نظر بوده است.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با تاکید بر اینکه ارائه ساختار بهتر و مناسب‌تر در این حوزه موجب صرفه جویی در هزینه‌ها خواهدشد، تصریح کرد: تربیت کادر در حوزه‌های اجرایی و فرهنگی در برنامه ریزی‌ها باید از قوام لازم برخوردار باشد و این مورد نیز از حقوق زائر است.

انتهای پیام