صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۹۸۱۸۷
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۹

به همت مرکز ترجمه و نشر مجمع جهانی اهل بیت (ع)، کتاب «هویة التشیع» اثر احمد الوائلی به زبان هوسایی ترجمه و منتشر شد.

به گزارش خبرنگار ایکنا، این اثر رویکردی تحلیلی بر پاره‌ای از اتهامات علیه شیعه است. باب‌های چهارگانه این کتاب مأموریت دفاع از تشیع و پاسخگویی به برخی از شبهه‌هایی را دارد که در طول تاریخ بر علیه شیعه مطرح و منتشر شده است.

نویسنده در بخش نخست این اثر، زمان تشکیل تشیع را بررسی کرده و می‌افزاید: اسلام واقعی همان تشیع می‌باشد که در زمان رسول خدا (ص) در میان مسلمانان رواج داشته است.

وی همچنین پس از نام بردن از پیشگامان تشیع و یاران با وفای امیرالمؤمنین (ع)، مراحل، ابعاد مختلف، عاملان اصلی و روایت‌گران اتهام رافضی بودن در مورد شیعه را تحلیل کرده است.

در ادامه مواردی همچون منشأ ایرانی داشتن تشیع، توطئه آمیز بودن افکار تشیع، دخالت عبدالله بن سبأ در تشکیل آن، افراطی‌گری و غلوّ، قیام مهدی (عج)، ازدواج همزمان با بیشتر از چهار همسر، شک در نبوت و قوم‌گرایی، مورد نقد و بررسی قرار گرفته است.

کتاب «هویة التشیع» از سوی منیر محمد سعید به زبان هوسایی در یک جلد ترجمه و در قطع وزیری منتشر شده است.

علاقه‌مندان برای دریافت این اثر می‌توانند به ساختمان معاونت فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت (ع) به نشانی قم، بلوار جمهوری اسلامی، نبش کوچه ۶ مراجعه کنند یا با شماره تلفن ۰۲۵۳۲۱۳۱۳۰۷ تماس بگیرند.

انتهای پیام