صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۹۹۵۱۲
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۵

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان گفت: مردم ایران بار دیگر ثابت کردند پیوندی ناگسستنی با نظام، انقلاب و رهبری معظم دارند و در بزنگاه‌ها و خطرات پیش رو اکسیر نجات و پادزهر بحران‌های پیش روی نظام ولایی می‌باشند.

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام سیدمحمد سادات، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان ضمن تجلیل از حضور حماسی و غیرت انقلابی  مردم نجیب و  خداجوی  کردستان در خلق حماسه حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن‌ماه گفت: مردم ایران علی رغم تمام کمبودها و مشکلات  اقتصادی و عملیات شدید روانی دشمن که درصدد القای ناکارآمدی نظام دینی و قهر مردم با حاکمیت در طی ماه‌های اخیر بودند، بار دیگر ثابت کردند پیوندی ناگسستنی با نظام، انقلاب و رهبری معظم دارند و در بزنگاه‌ها و خطرات پیش رو اکسیر نجات و پادزهر بحران‌های پیش روی نظام ولایی می‌باشند.

وی افزود: بی‌شک این حضور حماسی  و با شکوه نویدبخش حماسه سیاسی بزرگ در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ در پای صندوق آرا  با حضور حداکثری  و انتخاب نیروهای کارآمد و متعهد در دو انتخابات مهم و سرنوشت‌ساز مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری می‌باشد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان بیان کرد: حضور حماسی مردم عزیز کردستان سرزمین مجاهدت های خاموش در ۲۲ بهمن امسال متفاوت و پر رنگ‌تر از سال‌های گذشته بود.

وی افزود: مردم عزیز کردستان با فرهنگ متعالی و همدلی کم‌نظیر خود علیرغم  تمام تلاش‌های معاندان و بدخواهان نظام  در کم رنگ کردن حماسه  یوم‌الله  ۲۲ بهمن، صحنه‌های بی‌بدیلی  را  با عطر حضور خود در  راهپیمایی این روز بزرگ و تاریخی، خلق کرده و اوج دلدادگی خود  را به اسلام عزیز و انقلاب اسلامی، رهبری بزرگوار و میهن خود به نمایش گذاشتند و با آرمان‌های امام و شهیدان تجدید عهدی دوباره کردند.

وی در پایان یاداور شد: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان این همه شور و شعور ، غیرت و بصیرت را ارج نهاده  و  امید توفیقات این مردم شریف و انقلابی و پیشبرد اهداف متعالی نظام اسلامی  را از درگاه حضرت احدیت خواهان است.

انتهای پیام