صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۹۹۶۰۴
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۰

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) البرز با بیان اینکه امسال بیش از چهار هزار نفر از آموزش‌های قرآنی بهره‌مند شدند، گفت: در حال حاضر کانون‌های قرآنی در این استان آموزش قرآن را به‌صورت جدی دنبال می‌کنند.

رضا البرزی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز در خصوص فعالیت کانون‌های قرآنی ویژه مددجویان اظهار کرد: در اکثر شهرستان‌ها و دفاتر کمیته امداد امام خمینی(ره) در سطح استان با همکاری آموزش و پرورش و دستگاه‌های متولی آموزش در بحث اوقات فراغت، کانون‌های موقت و دائمی تشکیل شده است و توسط اساتید صاحب‌نام حوزه قرآن آموزش می‌بینند.

وی با بیان اینکه امسال بیش از چهار هزار نفر از آموزش‌های قرآنی بهره‌مند شدند، افزود: در حال حاضر کانون‌های قرآنی در این استان آموزش قرآن را به‌صورت جدی دنبال می‌کنند.

این مسئول بیان کرد: از ابتدای سال تاکنون دو هزار برنامه قرآنی برای مددجویان البرزی برگزار شده است و در مجموع دو هزار نفر از این برنامه‌ها بهره‌مند شده‌اند.

البرزی در پایان از فعالیت‌های قرآنی به‌عنوان راهی برای ارتقای شاخص‌های فرهنگی مددجویان یاد کرد و گفت: با تلاش حوزه فرهنگی سه هزار نفر از مددجویان این نهاد حافظ یک جزء تا کل قرآن هستند.

انتهای پیام