صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۰۳۶۶
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۷
مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان بیان کرد:

مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان اعلام کرد: امامین انقلاب شاخصه‌های یک نماینده تراز جمهوری اسلامی را در بیانات خود مشخص کردند و مسیر همه ما باید در همین راستا باشد.

به گزارش ایکنا از هرمزگان، راضیه سلطان عباسی ندوشن، مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان، امروز شنبه ۲۸ بهمن‌ماه در نشست خبری «انتخابات و حضور حداکثری» اظهار کرد: رسانه‌ها با تزریق آگاهی‌بخشی مفید به جامعه در راستای بیان حقایق و کسب معرفت نقش بسزایی را ایفا می‌کنند.

وی افزود: مدیریت حوزه علمیه خواهران هرمزگان در سراسر استان با ارائه برنامه‌های آموزشی، تربیتی و معرفتی، تلاش دارد انسان‌های کمال‌گرا در جامعه تربیت کند تا به سمت تمدن‌سازی پیش‌رود.

مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان با بیان اینکه در بخش زن و جامعه باید به سمت ایجاد خانواده نسل مهدوی و فاطمی پیش برویم، ادامه داد: این رویکرد باید منتج به پرورش انسان‌هایی در جامعه شود که در پرتو دموکراسی، اندیشه‌های اسلامی را به جامعه تزریق کند.

عباسی با اشاره به پیشینه انتخابات در ایران، افزود: این رویداد در ایران از عصر مشروطه با محوریت علما آغاز شد و در دوران پهلوی اول و دوم فقط نقش فرمایش داشت اما با پیروزی انقلاب چهار دهه است که انتخابات به صورت فراگیر و با نقش مردمی در پای صندوق‌های رأی انجام می‌گیرد.

وی گفت: در آستانه انتخابات پیش‌ روی، انتخاب اصلح یکی از وظایف است و در همین راستا مردم ولایت‌مدار و دغدغه‌مند هرمزگان نقش خود را در این رفراندوم پیشرفت بازی می‌کنند و به فضل الهی رو سفید خواهند شد.

مدیر حوزه علمیه خواهران ادامه داد: انتخابات آزمون رشد و کامل انسان برای ورود به تمدن اسلامی و تصمیم‌گیری برای یک کشور، استان، شهر و منطقه است که مردم در انتخابات، اصلح را امین و امانت‌دار خود می‌دانند.

عباسی با بیان اینکه شناخت اولین مرحله در انتخاب است، اضافه کرد: شایسته‌سالاری، اصول اخلاقی، دین محوری، ارزش‌گرایی دینی، همراهی با اصول نظام و امامین انقلاب از نشانه‌های اصلح است.

وی افزود: حضور مفید و گسترده و حداکثری بانوان در انتخابات و تشویق مردم به آمدن پای صندوق رأی یک تکلیف و واجب عبادی و سیاسی است.

مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان دشمنان با القای ناامیدی در بین مردم به دنبال کمرنگ کردن حضور مردم هستند اما مردم و به ویژه جوانان ما نشان دادن که پای انقلاب و نظام استوار ایستاده‌اند.

عباسی اعلام کرد: حوزه علمیه خواهران هرمزگان آمادگی دارد مردم را برای شناخت درست و دقیق اصلح کمک کند و در همین راستا برنامه‌های دقیق و کاملی را آغاز کرده است.

وی گفت: امامین انقلاب شاخصه‌های یک نماینده تراز جمهوری اسلامی را در بیانات خود مشخص کردند و مسیر همه ما باید در همین راستا باشد و با استفاده از شاخصه‌هایی نظیر دینداری، شجاعت، قدرت دفاع و مطالبه‌گر بودن، ساده‌زیستی، اخلاق‌مداری، خستگی‌ناپذیری، همت بلند و کار شبانه‌روزی برای مردم بصیر و هوشمند برای پیشرفت ایران قوی گام بردارد.

انتهای پیام