صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۱۱۸۱
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۷

مسئول امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی مسجدسلیمان از اجرای طرح «نور» (تعویض قرآن نیازمند صحافی با قرآن نو) خبر داد و گفت: این طرح جهت ساماندهی و رفع نياز مصاحف مساجد و مراکز قرآنی شهرستان اجرا شد.

شهباز رضائی، کارشناس و مسئول امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی مسجدسلیمان در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان از اجرای طرح نور (تعویض قرآن نیازمند صحافی با قرآن نو) خبر داد و گفت: جهت ساماندهی و رفع نياز مصاحف مساجد و مراکز قرآنی شهرستان، در ابتدا فراخوان جمع‌آوری تمامی مصاحف مستعمل و فرسوده از مساجد و حسينيه‌ها انجام شد.

وی افزود: در این طرح پس از جمع‌آوری مصاحف از سطح مساجد و منازل شهروندان، آن دسته از مصاحفی كه قابليت صحافی دارند، صحافی می‌شوند و آن دسته كه قابليت استفاده ندارند با رعايت موازين شرعی خمير می‌شوند.

رضائی گفت: در اين طرح به ازای هر دو مصحف فرسوده، يک مصحف نو تقدیم مساجد و حسینیه‌ها می‌شود و جهت تأمین نیاز مساجد و حسینیه‌ها به قرآن کریم، بین آنها توزیع می‌شود.

مسئول امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی مسجدسلیمان گفت: در این فراخوان قریب به یک هزار جلد قرآن کریم جمع‌آوری و به سازمان دارالقرآن الکریم خوزستان ارسال می‌شوند.

انتهای پیام