صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۲۵۳۲
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۷

متن پیش‌رو نظرات تعدادی از شهروندان است که به بیان دلایل اهمیت حضور در انتخابات پرداخته‌اند.

به گزارش ایکنا از خوزستان، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، 11 اسفند 1402 برگزار می شود و این رخداد مهم سیاسی از لحاظ جایگاه داخلی و بین‌المللی برای کشورمان حائز اهمیت است. 

مقام معظم رهبری در دیدار 9 اسفندماه خود با رأی اولی‌ها و تعدادی از خانواده‌های شهدا فرمودند: ‏‏ «دولتها و سیاستهایی در دنیا هستند که چهارچشمی مراقب مسائل ایرانند تا ببینند چه خبر است. این ناظران سیاسی دنیا از همه بیشتر از حضور مردم میترسند؛ چرا؟ چون قدرت مردمی را دیده‌اند. دیده‌اند که اگر این ملّت در صحنه حضور پیدا بکند، حتماً بر مشکل غلبه پیدا می‌کند.»

متن پیش‌رو دعوت مردم به شرکت در انتخابات و همچنین جایگاه اهمیت آن از زبان خود مردم است. 

یک جانباز هشت سال دفاع مقدس: برای پایداری کشور‌ و نظام مقدس جمهوری اسلامی و به نیابت و حرمت خون شهیدانمان رأی می‌دهم. 

یک مادر خانه‌دار: شرکت در انتخابات وظیفه شرعی و ملی است و من بخاطر حفظ نظام و حرمت خون شهیدان بویژه شهید قاسم سلیمانی در انتخابات شرکت می‌کنم. اگرچه دلم از برخی مسئولان پر است اما حفظ اصل نظام و حرمت خون شهدا نمی‌گذارد که بی تفاوت باشم. 

یک معلم مقطع دبستان: اگر در انتخابات شرکت نکنیم به دشمن و داعشی‌های وطنی و غیر وطنی اجازه ترور،و ایجاد ناامنی را می‌دهیم و اگر شخص اصلح را ما انتخاب نکنیم شخص نالایق نماینده مردم در مجلس می‌شود و اوضاع خوب پیش نمی‌رود. در بین کاندیداها شخص اصلح هست و با تحقیق درست، می‌شود انتخاب خوبی داشت. مشکلات اقتصادی هست ولی آیا در شرایطی که زخمی عمیق هست ما آن را بدون مداوا رها می‌کنیم؟!

یک کارمند دستگاه‌های دولتی: شرکت در انتخابات هم حق ماست هم دفاع از حرم است چون شهیدسلیمانی گفت: جمهوری اسلامی ایران حرم است پس همه باید مدافع این حرم باشیم.

یک حافظ کل قرآن کریم و طلبه: در انتخابات شرکت می‌کنم چون مردم‌سالاری دینی، ضرورت تاریخی دوران ما است و جایگزینی برای آن وجود ندارد. مشارکت عمومی مردم، مانع انحصارطلبی و دیکتاتورمآبی خواهد شد. باید نگاه‌ها و سلایق مختلف در خانه‌ ملت حضور داشته باشند. نبود نگاه‌ها و سلایق مختلف یعنی انحصارطلبی و تمامیت‌خواهی.

انتهای پیام