بر این اساس، در حوزه انتخابیه گرگان و آققلا رمضانعلی سنگدوینی با کسب 53 هزار رأی و عبدالغفور امانزاده با کسب بیش از 51 هزار رأی به مجلس راه یافت.
در حوزه انتخابیه مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوه تپه سیدنجیب حسینی با کسب بیش از 53 هزار رأی، بیشترین رأی را از مردم حوزه انتخابیه شرق استان گلستان کسبکرد و به دلیل عبور از حد نصاب ۲۰ درصد آرا مستقیماً وارد مجلس شورای اسلامی شد.
پیشتاز حوزه انتخابیه علیآبادکتول رحمتالله نوروزی با کسب ۳۲ هزار و ۷۸۷ رأی منتخب حوزه انتخابیه علیآبادکتول در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شد.
در حوزه انتخابیه کردکوی، بندرگز، بندرترکمن و گمیشان عبدالجلال ایری با کسب بیش از ۲۸ هزار رأی از رقیبانش جلو زد و بیشترین رأی را از مردم حوزه انتخابیه غرب استان گلستان کسب و به دلیل عبور از حد نصاب ۲۰ درصد آرا مستقیماً وارد مجلس شورای اسلامی شد.
جمشید قائم مقام در حوزه انتخابیه رامیان و آزادشهر با کسب بیشترین رأی موفق شد به عنوان منتخب مردم به بهارستان راه پیدا کند.
در حوزه انتخابیه گنبدکاووس قرجه طیار با کسب بیش از ۲۱ هزار رأی و عبدالحکیم آق ارکاکلی با کسب بیش از ۱۹ هزار رأی به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی راه یافتند که باید پس از ماه مبارک رمضان و در حدود ۴۰ روز دیگر مجددا با یکدیگر به رقابت بپردازند.
انتهای پیام