صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۳۳۷۵
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۰:۲۲
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان:

علی‌اصغر دریایی گفت: مسابقات ملی مدهامتان که در سنندج در حال برگزاری است، راهی برای نشر معارف قرآنی در استان کردستان است.

به گزارش ایکنا از کردستان، علی‌اصغر دریایی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان شامگاه گذشته، 13 اسفندماه در جریان برگزاری مسابقات ملی مدهامتان در جمع اصحاب رسانه‌ گفت:  امشب با حضور مردم سنندج، متسابقان مسابقات ملی مدهامتان و فعالان و حافظان چهره قرآنی، ۳۰هزارمین کرسی تلاوت قرآن کریم در مسجد جامع سنندج برگزار می‌شود.

وی افزود: این کرسی تلاوت یکی از ویژه‌برنامه‌هایی است که در کنار مسابقات ملی مدهامتان در سنندج برگزار می‌شود و می‌تواند نشر معارف قرآنی را در استان میسر کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان یادآور شد: سنندج به مدت دو روز شاهد رویداد بزرگ قرآنی کشور است که با حضور ۲۵ داور چهره قرآنی و ۲۸۰ نوجوان، جوان و فعال قرآنی در حال برگزاری است.سنندج به شهر مسجد و مناره معروف است و برگزاری مسابقات ملی قرآنی مدهامتان که ویژه بچه‌های مسجدی است فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های قرآنی و مسجدی استان و تقویت آن است.

انتهای پیام