صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۵۳۳۰
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۹

این نشست با حضور علیرضا طالب پور، ریاست کرسی و حجت‌الاسلام محمد سادات منصوری و مرضیه محصص به عنوان ناقد و زهرا بشارتی؛ دبیر این کرسی برگزار شد.

به گزارش ایکنا، کرسی علمی ترویجی «تبیین ماهیت معجزه از دیدگاه علامه طباطبایی» توسط فرزانه روحانی مشهدی؛ استادیار پژوهشکده مطالعات میان رشته‌ای قرآن دانشگاه شهید بهشتی روز چهارشنبه 23 اسفند در سالن جلسات این پژوهشکده برگزار شد.

این جلسه با حضور علیرضا طالب پور، ریاست کرسی و حجت‌الاسلام محمد سادات منصوری و مرضیه محصص به عنوان ناقد و زهرا بشارتی؛ دبیر این کرسی برگزار شد و جمعی از اساتید و دانشجویان در این جلسه حضور یافتند.

ناقدان طی دو نوبت ده دقیقه‌ای سوالات و اشکالات خود را مطرح نمودند و ارائه دهنده در پایان هر ده دقیقه پاسخ‌ها و توضیحات خود را مطرح نمود. سپس رییس کرسی اشکالات و سوالات خود را بیان نمود و فرزانه روحانی مشهدی پاسخ‌های خود را ارائه کرد.


در پایان پس از شور هیئت ناقدان این کرسی با انجام سه اصلاح پذیرفته شد؛

تبیین مبانی نویسنده و علامه در طرحنامه به طور جداگانه
افزودن موید از مفسران و متکلمان برای نظرات نویسنده
تبیین بهتر هدف علامه از طرح بحث ماهیت معجزه

انتهای پیام