صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۶۱۸۹
تاریخ انتشار : ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۷

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از نمایشگاه عملکرد و دستاوردهای بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت مردمی سیزدهم بازدید کرد.

به گزارش ایکنا، سردار علی فدوی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از نمایشگاه آخرین دستاوردها و اقدامات بنیاد شهید و امور ایثارگران در بخش‌های مختلف سلامت، فرهنگی، هنری، ورزشی، سیاحتی، امور اقتصادی، پژوهشی، دانشگاهی و دانش بنیان بازدید کرد. 

جانشین فرمانده کل سپاه در  این بازدید که با همراهی سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و کامیار ثقفی، قائم‌مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران انجام شد، در  جریان آخرین دستاوردهای بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار گرفت.
 
سردار فدوی در این بازدید خدمت به خانواده شهدا و ایثارگران را توفیق بزرگی دانست که اگر این امر محقق شود، عاقبت بخیری برای خادمان ایثارگران دارد.

انتهای پیام