صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۶۵۱۰
تاریخ انتشار : ۰۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۶

نماينده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با بيان اينکه قدردان امنيت هستيم، گفت: مديريت انتظامی کردستان خود گواه خدمت به مردم است .

به گزارش ایکنا از کردستان، ماموستا فايق رستمی، نماينده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری امروز، یکم فروردین در ديدار با فرمانده انتظامی کردستان و معاونان وی با تبريک سال جديد، با بيان اينکه ما قدردان زحمات پليس هستيم گفت: کردستان به واسطه زحمات شبانه روزی  مجموعه  نيروهای انتظامی و امنيتی در اوج امنيت قرار دارد.

وی افزود: در طول سال از نزديک شاهد از خودگذشتگی پليس از نوار مرز تا داخل شهرها هستيم که با جان و دل به مردم خدمت می‌کنند که اين خود مايه افتخار و دلگرمی مردم است.

نماينده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به وجود فرمانده انتظامی استان  بیان کرد: مردم‌داری و محبت فرمانده محبوب و دلسوز انتظامی کردستان خود گواه خدمت‌رسانی پليس استان و خدمت به مردم است.

وی به درايت و حکمت پليس استان اشاره و اظهار کرد: شاهد اخلاق‌مداری، فداکاری و ايثار پليس کردستان در مأموريت گوناگون در طول سال و همواره  مديون اين زحمات هستيم.

ماموستا رستمی در ادامه به وفاداری مردم کردستان به انقلاب اسلامی ايران پرداخت و گفت: در موضوع انتخابات و موارد ديگر دشمنان اين مرز و بوم به دنبال مسموميت فضای استان بودند که مردم وفادار استان با حضور  آگاهانه خود فضای محبت و همبستگی در استان را حاکم کردند.

سردار علی آزادی، فرمانده انتظامی کردستان با بيان اينکه هرگز به بدخواهان و مخلان نظم و امنيت اجازه نمی‌دهيم امنيت مردم را خدشه‌دار کنند، گفت: پليس با تمام توان در خدمت آرامش و امنيت است.

وی از کشف 534 ميليارد تومان کالای قاچاق در استان در سال گذشته خبر داد و افزود: کشفيات بالای 500 ميليون تومان 180 فقره پرونده و 100ميليون تومان 455 فقره پرونده تشکيل شده است.

فرمانده انتظامی استان در پايان با قدرداني از همکاری خوب مردم استان  با پليس گفت: انتظامی استان  در ايام نوروز همچون ديگر مأموريت‌ها با از خودگذشتی در جهت امنيت و آرامش مردم و مهمانان نوروزی آماده خدمات‌رسانی است.

انتهای پیام