صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۷۶۳۰
تاریخ انتشار : ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۰

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت استان کرمانشاه از افزایش مبنای حقوق بازنشستگی بیمه فعالان حوزه قرآن و عترت(ع) اتحادیه مؤسسات قرآنی خبر داد.

ندا سادات جمشیدی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه از افزایش مبنای حقوق بازنشستگی بیمه فعالان حوزه قرآن و عترت(ع) خبر داد و اظهار کرد: همه ساله در فروردین‌ماه، حقوق مستمری بگیران باتوجه به نرخ تورم و شاخص‌های هزینه زندگی جهت جبران افزایش این هزینه‌ها ترمیم می‌گردد و قاعدتاً حق بیمه مذکور افزایش یافته و سپس مصوب می‌شود.

وی افزود: بر همین اساس در فروردین ۱۴۰۳ حق بیمه ۶ ماهه در سطح ۸، مبلغ ۱۹۵۰۰۰۰ تومان مقرر گردیده یعنی هر ماه ۳۲۵۰۰۰ تومان و مبلغ بازنشستگی آن به شش میلیون و پانصد هزار تومان ارتقا پیدا کرده است.

جمشیدی تصریح کرد: این بیمه اجتماعی، دوسوم مبلغ بیمه را دولت می‌پردازد و تنها یک سوم آن را شخص بیمه شده پرداخت می‌کند همچنین فعلاً دوره ۳ ماهه حذف شده و فقط می‌توان حق بیمه را ۶ یا ۱۲ ماهه صادر کرد.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت استان کرمانشاه در پایان خاطر نشان کرد: از فعالین قرآنی بیمه شده در استان می‌خواهیم تا دهم هر ماه لینک‌های پرداخت حق بیمه را برای بیمه شدگانی که موعد و سر رسید بیمه آنان است، پیامک کنند لذا اگر هر یک از بیمه‌شدگان به هر علت لینک پرداخت را دریافت نکرده‌اند می‌توانند به آیدی @sadatjamshdi در ایتا پیام دهند تا رسیدگی و پیگیری شود.

انتهای پیام