صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۸۶۱۰
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۴

یکی دیگر از محافل ابراهیمی شهر تهران ظهر امروز پنجشنبه، ۱۶ فروردین‌ماه در مسجد صاحب‌الزمان (عج) سعادت‌آباد برگزار شد.

به گزارش ایکنا، کرسی‌های تلاوت و ترجمه تفسیری قرآن کریم که در ماه شعبان با رویکرد آیات مقاومت در ۴۰۰ مسجد شهر تهران کلید خورده بود، در ماه مبارک رمضان و با تمرکز بر آیات ابراهیمی ادامه یافت.

برهمین اساس یکی دیگر از محافل ابراهیمی شهر تهران ظهر امروز پنجشنبه، ۱۶ فروردین‌ماه در مسجد صاحب الزمان(عج) سعادت‌آباد با شعار «من لشگر قدسم» برگزار شد.

این مراسم پس از اقامه نماز ظهر و عصر برپا شد که طی آن مجتبی محمدبیگی از قاریان برجسته کشور به همراه حجت‌الاسلام والمسلمین آرزومندی به تلاوت و ترجمه تفسیری آیاتی از سوره مبارکه انعام و سوره مبارکه انفطار پرداختند.

در ادامه این محفل قرآنی مجتبی علیرضالو، حافظ کل قرآن کریم به ارائه محفوظات خویش پرداخت. در پایان گروه همخوانی محراب نیز با چند قطعه تواشیح، اجرا داشتند.

در فواصل این برنامه ترجمه تصویری سوره مبارکه انفطار به صورت مسابقه تعاملی از طریق هوش مصنوعی و ترجمه تصویری آیات ابتدایی سوره اسرا در قالب جشنواره آرمان به اجرا درآمد.

انتهای پیام