صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۹۲۱۲
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۰

جمعیت خیریه «اجیال النور» لبنان در منطقه بقاع، محفل انس با قرآن برای کودکان لبنانی برگزار کرد.

به گزارش ایکنا، جمعیت خیریه «اجیال النور» با همکاری بخش تبلیغ و فعالیت‌های دینی حسینیه روستای «بزالیه» در منطقه بقاع لبنان محفل انس با قرآن برگزار کرد.

در این محفل قرآنی، شماری از مسئولان این جمعیت خیریه به همراه خانواده‌های قرآن‌آموزان حضور داشتند و در ابتدا با قرائت آیاتی از قرآن کریم توسط گروه مواهب الرحمان آغاز شد.

در ادامه این جلسه، دو حافظ کل قرآن به نام‌های «فاطمه عثمان» و «فاطمه خیرالدین» به سؤالات قرآنی پاسخ دادند و سپس گزارشی از فعالیت‌های جمعیت توسط شیخ مهدی الاحمر، مدیر این جمعیت خیریه ارائه و پس از آن کلیپی در زمینه نیکی به پدر و مادر برای حاضران پخش شد.

محفل انس با قرآن با تجلیل از معلمان آموزشگاه‌های این جمعیت خیریه و همچنین تجلیل از دو حافظ کل قرآن و 170 قرآن‌آموز دختر و پسر به پایان رسید.

شایان ذکر است، جمعیت خیریه اجیال النور لبنان دارای 45 آموزشگاه و 5 دانشکده است که همه آنها به تدریس قرآن کریم و علوم و معارف این کتاب آسمانی برای دختران و پسران کودک و نوجوان اختصاص دارد. مؤسس این آموزشگاه‌ها و دانشکده‌ها که در استان بقاع لبنان واقع هستند شیخ مهدی الاحمر است.

انتهای پیام