صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۹۴۴۲
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۰

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد از ارائه خدمات رایگان ناوگان اتوبوسرانی در خطوط منتهی و عبوری از حرم مطهر رضوی در روز عید سعید فطر خبر داد.

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی و به نقل از روابط عمومی سازمان اتوبوسرانی مشهد، محسن شریعتی، مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد اظهار کرد: برابر مصوبه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس و دستور شهردار مشهد، خدمات ناوگان اتوبوسرانی در خطوط منتهی و عبوری از حرم مطهر رضوی در روز عید سعید فطر به‌صورت صلواتی ارائه می‌شود.

شریعتی افزود: همچنین برای برگشت نمازگزاران نیز تمهیدات لازم برای تسریع در سرویس‌دهی با اختصاص 230 دستگاه اتوبوس کمکی در 5 پایانه موقت شامل حرم مطهر (روگذر شیرازی)، میدان بیت‌المقدس ابتدای مسیر بی آرتی، خیابان شهید اندرزگو(باب‌الجواد(ع))، حرم مطهر (روگذر طبرسی) و ابتدای خیابان شهید نواب صفوی در نظر گرفته شده است.

همچنین بهرام نکاحی، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری قطار شهری شهرداری مشهد گفت: با توجه به دستورالعمل ابلاغی از سوی شورای اسلامی شهر و دستور شهردار مشهد و در راستای تسهیل دسترسی زائران و مجاوران به حرم مطهر برای برپایی نماز عید فطر، سرویس‌دهی مترو در این روز رایگان است.

نکاحی گفت: بر همین اساس سرویس‌دهی خط یک و دو مترو در روز عید سعید فطر از ساعت 5 صبح آغاز می‌شود و تا ساعت 22 به‌صورت رایگان ادامه دارد.

انتهای پیام