صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۹۵۷۶
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۳

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه از ارائه خدمات ویژه در خطوط هفت‌گانه مترو تهران و حومه در روز عید سعید فطر خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه، هادی زند، مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه با بیان اینکه به منظور تسهیل در تردد نمازگزاران به محل اقامه نماز عید فطر در مصلای بزرگ امام خمینی(ره)، سرویس‌دهی در خطوط هفتگانه مترو افزایش می‌یابد، گفت: خدمات‌رسانی در خطوط درون‌شهری از ساعت چهار صبح و در خطوط اقماری، از جمله فرودگاه مهرآباد، خط پرند و خط پنج از ساعت5:30  آغاز می‌شود.

وی تصریح کرد: در این روز تعداد حرکت قطارها در مقایسه با برنامه عادی در روزهای تعطیل افزایش می‌یابد و سرویس‌دهی در خطوط 1، 2، 3، 4، 6 و 7 (درون‌شهری) با حداقل هدوی پیک روزهای عادی انجام خواهد شد.

زند گفت: خدمات رایگان از ساعت چهار تا زمان اقامه نماز عید فطر در تمام ایستگاه‌های خطوط درون شهری و بعد از پایان نماز فقط در ایستگاه‌های هدف که در مسیر بازگشت نمازگزاران از مصلی قرار دارند، ارائه خواهد شد.

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه در پایان خاطرنشان کرد: تردد مسافران در همه ایستگاه‌های مترو تهران به‌صورت لحظه‌ای رصد می‌شود و در صورت ازدحام جمعیت، قطارهای فوق‌العاده اعزام خواهد شد.

انتهای پیام