صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۲۹۶۹
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی خراسان رضوی گفت: با توجه به درخواست مؤسسات و تشکل‌های قرآنی، سامانه ثبت وضعیت مالیاتی تا 16 اردیبهشت ماه تمدید شد.

حجت‌الاسلام سیدرضا حسینی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی خراسان رضوی در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی اظهار کرد: با پیگیری اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت(ع) در سال ۱۴۰۱ و با همکاری سازمان امور مالیاتی و براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی مقرر شد در جزء(ب) بند(٢) تبصره(۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۲ معافیت مالیاتی و بخشودگی جرایم قابل بخشودگی و غیرقابل بخشودگی مؤسسات قرآنی که تا آن زمان اظهارنامه مالیاتی و دفاتر و اسناد را به سازمان مالیاتی کشور تسلیم نکرده بودند ایجاد شود.

وی افزود: پس از نشست هماهنگی مدیرعامل اتحادیه کشوری با ریاست سازمان امور مالیاتی کشور، مبتنی بر بند (ل) ماده 139 در خصوص معافیت مالیاتی مؤسسات قرآنی در صورت تسلیم اظهارنامه و تنظیم دفاتر مالی مقرر شد لیست مؤسساتی که تاکنون اظهارنامه مالیاتی تسلیم نکرده‌اند تهیه و پس از تعیین فرآیندهای اجرایی از سوی سازمان امور مالیاتی مشکل تمامی مؤسسات نسبت به سال 1402 و سال های قبل آن حل شود.

حسینی ادامه داد: با پیگیری اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت(ع) و مساعدت رئیس سازمان امور مالیاتی کشور بخشنامه نحوه اجرای جزء(٢) بند(ب) تبصره(۶) قانون بودجه ۱۴۰۲ مبنی بر اعمال معافیت و بخشودگی جرایم به ادارات کل امور مالیاتی کشور ابلاغ شد.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی خراسان رضوی گفت: با توجه به اینکه بسیاری از مؤسسات قرآنی از اقدام برای تسلیم اظهارنامه مالیاتی جامانده‌اند مهلتی تعیین شده و می‌توانند حداکثر تا 16 اردیبهشت اقدام به ارسال و بارگذاری اظهارنامه مالیاتی و دفاتر و اسناد کنند تا مورد معافیت مالیاتی و بخشودگی جرایم قابل بخشودگی و غیرقابل بخشودگی قرار گیرند.

انتهای پیام