صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۳۰۲۴
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۷

شهروندان هلندی در محکومیت حملات اسرائیل به غزه مقابل شعبه‌های مک‌دونالد، حامی مالی این رژیم تظاهرات و تجمع اعتراضی برگزار کردند.

به گزارش ایکنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، گروه‌های حامی فلسطین در هلند در اعتراض به حملات رژیم اسرائیل به غزه در مقابل رستوران‌های زنجیره‌ای مک‌‌دونالد در شهرهای مختلف این کشور به‌طور همزمان تجمع کردند.

تظاهرات‌کنندگان پرچم‌های فلسطین را مقابل شعبه‌های این رستوران نصب کردند و پلاکارد‌هایی با مضامین «مک‌دونالد با نسل‌کشی تغذیه می‌کند»، «آیا با نسل‌کشی که مرتکب می‌شوید مقداری سیب‌زمینی سرخ شده اضافی می‌خواهید؟»، «غزه مورد حمله قرار گرفته است» را بر روی دیوارها و زمین چسباندند و بروشورهایی حاوی توضیح نسل‌کشی اسرائیل در غزه را میان عابران در کنار شعبه مک‌دونالد پخش کردند.

تظاهرات‌کنندگان همچنین شعارهایی مانند «مک‌دونالد از تل‌آویو حمایت مالی می‌کند، اسرائیل غزه را بمباران می‌کند»، «فلسطین را آزاد کن»، «نسل‌کشی در غزه را متوقف کن»، «نتانیاهو تروریست است» و «مک‌دونالد نمی‌توانی پنهان کنی، حمایت از نسل‌کشی را متوقف کن» سر دادند.

انتهای پیام