صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۴۳۲۹
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۲

رئیس دانشگاه بجنورد گفت: دانشگاه‌های خراسان‌شمالی طی نامه‌ای با دانشگاه‌های آمریکا و اروپا در حمایت از مردم مظلوم و بی‌گناه فلسطین اعلام همبستگی کردند.

محمد شیخ زاده، رئیس دانشگاه بجنورد در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌شمالی اظهار کرد: رؤسای دانشگاه‌های استان طی نامه‌ای به رؤسای دانشگاه‌های آمریکا همبستگی خود با دانشگاهیان معترض غربی به سیاست حمایتی از رژیم کودک کش صهیونیست را اعلام کردند. 

وی ادامه داد: در این مهم رؤسای دانشگاه همبستگی خود از خیزش دانشجویان آمریکا و اروپا و مردم مظلوم فلسطین را اعلام کرده و اقدام پلیس آمریکا در ضرب و شتم دانشجویان را محکوم کردند.

شیخ‌زاده اظهارکرد: دانشگاهیان دانشگاه‌های بجنورد همزمان با سراسر کشور در اعلام همبستگی با دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی در حمایت از مردم مظلوم و بی‌گناه فلسطین یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه ساعت ۱۲ مقابل ساختمان مرکزی دانشگاه بجنورد تجمع کرده بودند و دانشجویان نیز شعار «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر انگلیس»، «مرگ بر آمریکا» و «الله اکبر» سر دادند.

گفتنی است متن نامه به شرح ذیل است:

انتهای پیام