صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۴۴۳۷
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۶
20 اردیبهشت انجام می‌شود؛

مردم قم در دور دوم سفر استانی حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی به این استان در پنجشنبه هفته جاری از چهارراه شهدا تا حرم مطهر حضرت معصومه(س) از وی استقبال می‌کنند.

به گزارش ایکنا از قم، دور دوم سفر استانی حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی، پنجشنبه، 20 اردیبهشت‌ماه به استان قم انجام می‌شود که مراسم استقبال مردمی از رئیس‌جمهور از ساعت ۱۰ صبح از چهارراه شهدا تا حرم حضرت فاطمه معصومه(س) انجام می‌شود.

رئیس‌جمهور حوالی ساعت ۱۱ در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) در بین اقشار مختلف مردم قم سخنرانی می‌کند.

وزیر کشور، وزیر نیرو، وزیر کشاورزی، وزیر صمت و وزیر میراث فرهنگی و گردشگری در این سفر حجت‌الاسلام رئیسی را همراهی خواهند کرد و برخی از وزرا به دو شهرستان و بخش‌های استان سفر‌هایی خواهند داشت.

دیدار با برخی گروه‌ها و همچنین بازدید از پروژه‌های حوزه مسکن، نیرو و راه از دیگر برنامه‌های رئیس‌جمهور در سفر به استان قم است. وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های مختلف اجرایی استان قم، ستاد ارتباطات مردمی خود را به مناسبت سفر دور دوم رئیس‌جمهور به قم تدارک دیده‌اند.

یادآور می‌شود، سامانه سامد دولت نیز با حضور ۴۰۰ کارشناس در طول سفر حجت‌الاسلام رئیسی به قم آماده دریافت تماس‌ها، درخواست‌ها و نامه‌های مردمی است.

انتهای پیام