صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۴۸۶۲
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۹
آیت‌الله نوری همدانی:

مرجع تقلید شیعیان در دیدار رئیس جمهور گفت: اینکه شما در دولت شبانه‌روز خدمت می‌کنید و با اخلاص در حال فعالیت هستید شکی نیست؛ اما امروز اقتصاد و معیشت مردم در سختی است. باید توجه کرد همه فعالیت‌های دولت برای رفاه مردم باشد و باور داشته باشیم «مردم» ستون دین هستند.

به گزارش ایکنا از قم، آیت‌الله حسین نوری‌همدانی، مرجع تقلید شیعیان در دیدار رئیس جمهور که صبح جمعه 21 اردیبهشت‌ماه انجام شد، با تبریک میلاد فرخنده حضرت فاطمه معصومه (س) و آغاز دهه کرامت، اظهار کرد: اینکه شما شبانه‌روز خدمت می‌کنید و با اخلاص در حال فعالیت هستید شکی نیست؛ اما امروز اقتصاد و معیشت مردم در سختی است و هر کجا قدم می‌گذارید مردم از گرانی و سختی زندگی می‌گویند. بر این اساس باید توجه کرد که همه فعالیت‌ها برای رفاه مردم باشد، خصوصاً فرهنگ و اقتصاد؛ باور داشته باشیم ستون دین مردم هستند.
 
وی، پایین بودن ارزش پول ملی را یک مشکل اساسی دانست و گفت: امیدوارم با تلاش شما که انصافاً هم مشغول خدمت هستید و با سابقه‌ای که از شما سراغ دارم و می‌دانم تلاش شما این است که مشکلات را حل کنید و ما هم دعا می‌کنیم با همان اخلاص، برای خدمت به نظام و انقلاب و مردم موفق باشید و این خدماتی که انجام شده را به مردم اطلاع‌رسانی کنید.
انتهای پیام