صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۶۸۶۶
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۳:۱۳

احمد الطیب، شیخ الازهر گفت: از خداوند متعال می‌خواهم که دکتر ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور و همراهانش را در حفظ و حراست کامل خویش نگه بدارد.

به گزارش ایکنا به نقل از مصری الیوم، احمد الطیب، شیخ مرکز اسلامی الازهر مصر در واکنش به سانحه رخ داده برای بالگرد رئیس‌جمهور و هیئت همراهش در شبکه اجتماعی ایکس به زبان فارسی پیامی صادر کرد.

وی نوشت: «من همبستگی صمیمانه الازهر الشریف را با جمهوری اسلامی ایران در این شرایط سخت اعلام می‌کنم و از خداوند متعال می‌خواهم که دکتر ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور و همراهانش را در حفظ و حراست کامل خویش نگه بدارد.»

 بالگرد حامل رئیس جمهور که برای افتتاح «سد مرزی «قیز قلعه‌سی» به آذربایجان شرقی سفر کرده بود، یکشنبه عصر در مسیر بازگشت در «جنگل دیزمار» در محدوده عمومی بین ورزقان و جلفا استان آذربایجان شرقی دچار سانحه شد.
رئیس جمهور، آیت‌الله آل هاشم امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و چند تن دیگر از همراهان از جمله سرنشینان این بالگرد بوده‌اند.
«محسن منصوری» معاون اجرایی رئیس‌جمهور اعلام کرد: از نقاط امیدوارکننده وقوع سانحه برای بالگرد رئیس جمهوری این است با یکی از سرنشینان هلیکوپتر و یکی از کادر پرواز ارتباط برقرار شده است که نشان می‌دهد میزان سختی حادثه بالا نبوده است.

انتهای پیام