صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۷۰۸۰
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۶

معاون فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی شهرداری مشهد گفت: با توجه به سانحه دیروز و شهادت ریاست جمهوری و تیم همراه ایشان برنامه جشن بزرگ امام رضایی‌ها به مراسم اجتماع مردمی مشهدی‌ها تغییر یافته است.

محمد اسکندرنژاد، معاون فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی شهرداری مشهد در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی اظهار کرد: با توجه به سانحه دیروز و شهادت ریاست جمهوری و تیم همراه ایشان برنامه جشن بزرگ امام رضایی‌ها به مراسم اجتماع مردمی مشهدی‌ها تغییر یافته است. این برنامه از خیابان امام رضا(ع) به میدان بسیج موکول شده است و از ساعت 16 برگزار می‌شود، لذا از تمام مردم مشهد دعوت می‌کنیم که در این مراسم بزرگ شرکت کرده و از برنامه‌های آن استفاده کنند.

وی بیان کرد: برنامه‌های مراسم اجتماع مردمی مشهدی‌ها شامل تلاوت قرآن، مجلسی‌خوانی، مداحی، شعرخوانی و ... و فضاآرایی محیطی هم در میدان بسیج انجام شده است و این سازمان آمادگی لازم برای برنامه‌های دیگر را دارد.

معاون فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی شهرداری مشهد ادامه داد: طراحی برنامه‌هایی در خصوص شهادت ریاست جمهوری، وزیر امور خارجه و دیگر شهیدان سانحه اخیر در دستور کار است و با هماهنگی فرمانداری مشهد برنامه‌های دیگری برگزار می‌شود.

انتهای پیام