صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۷۴۴۳
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۲
آیت‌الله احمد مبلغی مطرح کرد؛

نماینده مردم استان لرستان در مجلس خبرگان رهبری پرهیز از فاصله‌گذاری‌های بی‌جهت و دشواری‌آفرین اداری را از ویژگی‌های شهید آیت‌الله رئیسی برشمرد.

به گزارش ایکنا، آیت‌الله احمد مبلغی،‌ نماینده مردم شریف استان لرستان در مجلس خبرگان رهبری به مناسبت شهادت آیت‌الله رئیسی و هیئت همراه ایشان یادداشتی را منتشر کرده است که در ادامه با هم می‌‌خوانیم. 

«شهادت رئیس جمهور کوشا، متواضع، مردم دار و انقلابی، حضرت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و شخصیت‌های عزیز همراه، دکتر حسین امیرعبداللهیان، آیت‌الله سید محمدعلی آل‌هاشم و  جمعی دیگر طی سانحه هوایی سقوط بالگرد موجب تاثر بسیار و تألم فراوان گردید. این حادثه سخت و دردناک را، که ضایعه‌ای بزرگ برای کشور است به پیشگاه حضرت ولی عصر(عج)، مقام معظم رهبری و مردم وفادار و قدرشناس ایران و نیز خانواده و نزدیکان ایشان تسلیت و تعزیت می‌گویم.

آیت‌الله رئیسی واجد ابعاد شخصیتی ارزنده و ظرفیت‌های مدیریتی قابل توجهی بود و همچنان که مقام معظم رهبری در سخنرانی خود فرمودند، چهره‌ای مغتنم برای جامعه به حساب می‌آمدند.

بی‌گمان نام و یاد آیت‌الله رئیسی با تواضع مثال زدنی و برخاسته از عمق جان و رفتارهای آمیخته با بی‌آلایشی که در هر موقعیت و مناسبتی از خود نشان می‌داد گره خورده است و حضور این خصلت نیک در رفتار فردی و عملکرد اجتماعی ایشان، به رغم برخورداری از جایگاهی که بی‌نیازی به دیگران را سبب شده بود، هیچگاه از یادها فراموش نخواهد شد.

وی سیاستمداری پرکار، مسئولی کوشا و چهره‌ای بسیار مردم‌دار به حساب می‌آمد. شوق مثال زدنی به رفع و رجوع مشکلات مردم و پرهیز از فاصله‌گذاری‌های بی‌جهت و دشواری آفرین اداری از دیگر ویژگی‌های وی بود.

صدور دستورهای صریح و پی‌گیری‌های سریع جهت حل مشکلات مردم و حضور صمیمی میان خیل مردم و توجه به خواست و علایق ایشان بخشى از کیش و منش شخصیتی این عزیز سفر کرده بود.

بی‌گمان شهادت این چهره بسیار برجسته و خدوم، که ارادت ویژه و شوق قلبی ویژه ایشان به مقام معظم رهبری در جوانب مختلف رفتار سیاسی و سلوک اجتماعی شان موج می‌زد، سخت و جانکاه است؛ با این حال بی‌گمان مردم ایران، تحت زعامت رهبر فرزانه خود، از این موقعیت خطیر با موفقیت عبور می‌کنند و طمع دشمنان را باری دیگر ناکام  و ناتمام می گذارند.

انتهای پیام