صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۷۴۴۹
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۵

استاندار خراسان‌شمالی گفت: روز پنج‌شنبه سوم خرداد با هدف تسهیل عزیمت مردم ولایتمدار و قدرشناس استان در آیین تشییع شهید رئیسی در مشهد، تعطیل سراسری در استان اعلام می‌شود.

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، محمدرضا حسین‌نژاد، استاندار خراسان‌شمالی امروز سه‌شنبه در مراسم یادبود شهدای خدمت که در مسجد انقلاب بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: روز پنج‌شنبه با هدف تسهیل عزیمت مردم ولایتمدار و قدرشناس  استان در آئین تشییع شهید رئیسی و همرانش در مشهد مقدس، ادارت ، سازمان ها و مراکز دولتی در استان تعطیل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اقدامات زیرساختی در دولت انقلابی با هدف رفع معضلات و کمبودها اجرایی شد، افزود: مدیریت صحیح اجرایی آیت‌الله رئیسی در حوزه‌های مختلف آشکار و روشن است.

استاندار خراسان‌شمالی گفت: با این مهم هیچ اختلالی در روند مدیریت کشور و خراسان‌شمالی ایجاد نخواهد شد.

وی ادامه داد: رئیس جمهور شهید محور وحدت بود و همه صداها را می‌شنید، ولایتمدار بود، در حوزه‌های حقوقی و کارشناسی صاحب نظر بود و به گفت‌وگوهای تخصصی اهمیت می‌داد، در شورای عالی مسکن، شورای عالی محیط زیست شخصا حضور موثر و کارساز داشت و خستگی ناپذیر بود.

انتهای پیام