صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۷۶۲۶
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۸

جمعی از هنرمندان فارس با صدور پیامی شهادت مظلومانه رئیس جمهور فقید کشورمان، شهید آیت‌الله رئیسی و همراهانش را تسلیت گفتند.

به گزارش ایکنا از فارس، در پی شهادت رئیس جمهور فقید کشورمان، شهید آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی،‌ شهید جمهور و همراهانشان، شهیدان خدمت، جمعی از هنرمندان فارس پیام تسلیت صادر کردند.

در این پیام آمده است:

بِسمِ رَبِّ الشُّهَداء وَ الصِّدیقین

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا

در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستاده‌اند؛ بعضی پیمان خود را به آخر بردند (و در راه او شربت شهادت نوشیدند)، و بعضی دیگر در انتظارند؛ و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند. (احزاب: آیه 23)

شهادت پاداش کسانی است که رضای خداوند را در خدمت به مردم جستجو و در این مسیر گام بر می دارند.

خبر شهادت رئیس جمهور محترم حضرت آیت‌الله رئیسی و همراهان خدوم ایشان موجی از غم و اندوه را در میان آحاد مردم ایران و همه آزدای‌خواهان جهان ایجاد و همه را داغدار خود کردند.

آنچه در مدت کوتاه دولت خدمتگزار ایشان به عنوان خاطره ماندگار در ذهن هنرمندان باقی خواهند ماند، حمایت‌های بی‌دریغ از حوزه فرهنگ و هنر در همه بخش‌ها بوده است.

جامعه هنری استان فارس این ضایعه تاسف بار را به محضر حضرت ولیعصر (عج)، مقام معظم رهبری، خانواده محترم شهدای خدمت و همه ملت شریف ایران تسلیت گفته، علو درجات الهی را برای این عزیزان از حضرت باریتعالی مسئلت دارد.

انتهای پیام