صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۷۷۵۷
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۲

سرود «قاف تماشا» با ترانه‌ای از میلاد عرفان‌پور به سید شهیدان خدمت تقدیم شد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، همزمان با مراسم تشییع سید شهیدان خدمت، رییس جمهور فقید جمهوری اسلامی ایران و یاران همراهش تک آهنگ قاف تماشا منتشر شد.

این قطعه، اولین اثر مشترک دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بنیاد فرهنگی هنری رودکی است که در ادای دین به سید شهیدان خدمت، آیت‌الله ابراهیم رئیسی و دیگر شهیدان حادثه تلخ بالگرد ساخته شده است.

بخشی از ترانه قاف تماشا بدین شرح است: 

سبکبال بر موجی از مه، به قاف تماشا رسیدند
به صبحِ تشرف به خورشید، به دیدار فردا رسیدند
از این حسرت روزمره، کشیدندشان ذره ذره
که بی‌حاشیه، بی‌تکلف، به متن و به معنا رسیدند

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور محترم، وزیر امور خارجه، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، استاندار آذربایجان شرقی در حادثه دلخراش سقوط بالگرد به درجه رفیع شهادت رسیدند.

آرمان مهربان آهنگساز این قطعه است و ستار سهرابی آن را خوانده و میلاد عرفان‌پور؛ مدیر مرکز موسیقی حوزه هنری، ترانه این قطعه را سروده است.

انتهای پیام