وی با بیان اینکه در سه سال گذشته شاهد بودیم رئیس جمهور به معنای واقعی کلمه در زمینه تبعیت از ولایتفقیه سرآمد سایر مسئولان بودند، ادامه داد: ایشان از بدو پذیرفتن مسئولیت به عنوان سید محرومان شناخته شدند چراکه دغدغه قشر ضعیف جامعه را داشتند.
امام جمعه شوط ادامه داد: این موضوع به عبارتی تامین معیشت، رفع تورم و برداشن باری از دوش قشر کمدرآمد جامعه برای رئیس دولت سیزدهم کشورمان مهم شده بود، چرا که برای رهبر معظم انقلاب معیشت مردم حائز اهمیت بود و ایشان میخواستند برای رفع نگرانیهای رهبر معظم انقلاب بپردازند.
حجتالاسلام جباری یکی از آرمانهای انقلاب اسلامی حمایت از مستضعفین بود، اضافه کرد: آیتالله ابراهیم رئیسی خادمامامرضا(ع) در مسیر راستین انقلاب اسلامی گام برمیداشتند تا به آرمانهای امامین انقلاب و شهدای هشت سال دفاع مقدس جامه عمل بپوشانند و در این راه جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند.
انتهای پیام