صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۸۱۴۸
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۷
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان:

حجت‌الاسلام سیدمحمد سادات، شهید آیت‌‌الله رئیسی را تربیت شده مکتب قرآن و اهل بیت(ع) و امامین انقلاب دانست و گفت: این سرباز مخلص ولایت آنقدر از لحاظ روحی رشد کرد که با شهادتش وجدان بشریت را مدیریت و تحولی عظیم در داخل کشور و عرصه بین‌المللی ایجاد کرد.

حجت‌الاسلام سیدمحمد سادات، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، ضمن تسلیت شهادت آیت الله سیدابراهیم رئیسی و جمعی از خادمان ملت گفت: تشییع باشکوه رئیس‌جمهور شهید، آرامش غرب‌گرایان و اشرافیان را آشفته کرده است.

وی افزود: آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی شخصیت بی‌ادعایی بود که ذره‌ای منیت و هوای نفس در وجودش راه نداشت و حیف بود این مرد الهی به فیض شهادت نائل نشود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان شهید جمهور را تربیت‌شده مکتب قرآن و اهل بیت(ع) و امامین انقلاب دانست و بیان کرد: این سرباز مخلص ولایت آنقدر از لحاظ روحی رشد کرد که با شهادتش وجدان بشریت را مدیریت و تحولی عظیم در داخل کشور و عرصه بین‌المللی ایجاد کرد.

وی با اشاره به اینکه آیت‌الله رئیسی یک حجت و تراز برای سیاسیون جامعه ما بوده و حجت را برای همگان تمام کرد،  افزود: حاصل تلاش این عالم مجاهد و نستوه ایجاد آرامش سیاسی و امید در داخل کشور و تبیین شعار ما می‌توانیم برای جامعه ایرانی و اعتلای نظام مقدس اسلامی در سطح بین‌المللی و خدمت بی‌منت به محرومان جامعه بود و سرانجام بر سر راه این هدف مقدس جاودانه شد و شهد شهادت را نوشید.

این استاد حوزه و دانشگاه در پایان گفت: پیکر پاک این مرد الهی و همراهانش نیرویی پایدار برای حرکت پرشتاب خط پیشرفت و عدالت در گام دوم انقلاب خواهد بود‌ و تشییع باشکوه بی‌نظیر سید محرومان ثابت کرد خواب بازگشت غرب‌گرایان و اشرافیان به عرصه مدیریت کشور تعبیر نخواهد شد.

انتهای پیام