صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۸۷۷۶
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۷

بیستمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز شد و تا ۱۶ خردادماه ادامه دارد.

مهدی کاظمی، مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی، اظهار کرد: بیست‌وهشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت وزارت بهداشت با حضور دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی، مراکز و سازمان‌های وابسته به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ششم خردادماه آغاز شد و تا شانزدهم خردادماه در مجتمع شهدای مدافع سلامت ادامه دارد.

وی با بیان اینکه این جشنواره در سه بخش آوایی آقایان، آوایی بانوان و غیرآوایی طراحی شده، بیان کرد: در بخش اول که ویژه رشته‌های آوایی، بیش از ۳٠٠ نفر از اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی در بخش آقایان به رقابت می‌پردازند.

کاظمی افزود: در بخش آوایی بانوان نیز بیش از ۴٠٠ نفر از کارکنان، دانشجویان و اساتید و در بخش غیرآوایی بیش از ۵٠٠ نفر از بانوان این مجموعه در این دوره از جشنواره با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

در جریان دومین روز برگزاری این جشنواره جواد باقری، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با حضور در منزل مادر شهید آیت‌الله رئیسی، یاد و خاطره این شهید بزرگوار را گرامی داشت و ضمن تقدیر از جایگاه رفیع این شهید خدمت، از تلاش خالصانه وی در جهت ترویج فرهنگ و معارف قرآن تجلیل کرد.

انتهای پیام