صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۱۵۷۰
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۹
نماینده ولی فقیه در سمنان تأکید کرد

حجت‌الاسلام مرتضی مطیعی خواستار ترویج فرهنگ اهدای خون در سمنان شد و گفت: برای تحقق این امر ضرورت دارد که فعالان فرهنگی ما به میدان وارد شوند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان سمنان، حجت‌الاسلام مرتضی مطیعی، نماینده ولی فقیه در استان سمنان، امروز، 26 خردادماه در دیدار با اعضای مجمع خیرین انتقال خون استان سمنان ضمن تقدیر از تلاش‌های مسئولان و کارکنان سازمان انتقال خون استان اظهار کرد: انتقال خون یکی از سازمان‌هایی است که در طول سال در حال ارائه خدمت به عموم مردم به‌ویژه نیازمندان خون و فرآورده‌های خونی است.

وی ادامه داد: علم و دانش در حوزه نگهداری و انتقال خون و فرآورده‌های خونی پیشرفت کرده که در این راستا بسیاری از مردم شاید نسبت به گروه خونی خود بی‌اطلاع باشند که تشکیل پرونده برای آحاد مردم به مشارکت بیشتر آنان در این امر خداپسندانه منجر خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در سمنان با تقدیر از موفقیت‌های سازمان انتقال خون این استان یادآور شد: سلامت خون اهدایی ضامن سلامت آحاد مردم است، اما هیچ امری نباید موضوع کیفیت خون‌های اهدایی را تحت‌الشعاع قرار دهد.

امام جمعه سمنان اهداکنندگان و دریافت‌کنندگان خون را از مهمترین اضلاع انتقال خون دانست و افزود: اضلاع دیگر این فرآیند، سازمان انتقال خون و خیرین هستند که لازم است به‌طور ویژه از خیرین حوزه بهداشت، درمان و سلامت قدردانی کنیم.

مطیعی با اشاره به آثار مادی و معنوی اقدامات خداپسندانه خیرین حوزه سلامت یادآور شد: براساس آموزه‌های دینی اگر انسانی بتواند جان یک انسان دیگر را نجات دهد، گویا حیات تمام انسان‌ها را حفظ کرده است. 

نماینده ولی فقیه در سمنان مشارکت مردم در امور بهداشتی و درمانی را مایه افتخار برشمرد و افزود: اگر خدمات و دستاوردها و نیازهای سازمان انتقال خون به جامعه خیرین استان منعکس شود، زمینه رفع مشکلات این سازمان فراهم خواهد شد. 

به گفته وی با یادآوری مشارکت شهروندان استان سمنان در امور بهداشتی و درمانی از نقاط مختلف یادآور شد: همراهی بیش از پیش مردم به‌ویژه خیران در رفع مسائل و دغدغه‌های سازمان انتقال خون، به اطلاع آنان از این موضوعات نیاز دارد. 

انتهای پیام