صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۱۵۹۳
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۰

رئیس اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی کمیته امداد امام خمینی(ره) فارس از آغاز پویش «نذر قربانی» همزمان با سراسر کشور در این استان خبر داد.

به گزارش ایکنا از فارس، علیرضا دشتی، رئیس اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی کمیته امداد امام خمینی(ره) فارس امروز، 27 خردادماه در جمع خبرنگاران از آغاز پویش «نذر قربانی» همزمان با سراسر کشور در این استان خبر داد و گفت: این پویش در بازه زمانی عید قربان تا عید غدیر برگزار می‌شود.

وی افزود: در این راستا ۲۰۰ پایگاه ثابت و سیار در محل‌های برگزاری نماز عید قربان، 57 پایگاه کمیته امداد، 400 مرکز نیکوکاری در سراسر استان با محوریت مساجد و محله فعال شدند.

رئیس اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی کمیته امداد امام خمینی(ره) فارس اظهار کرد: هر کدام از مردم نیک‌اندیشان فارس به هر میزان مبلغی که نیت کنند، می‌توانند در این پویش معنوی نذر قربانی شرکت کنند.

دشتی در خصوص شیوه‌های پرداخت کمک‌های نقدی و غیر نقدی مردم خیر استان گفت: واریز نقدی به شماره حساب ۰۱۰۱۲۷۳۰۷۳۰۰۰ و شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۷۰۹۳۷۶  بانک ملی به ‌نام کمیته امداد استان فارس و یا کد آسان پرداخت USSD  به شماره #۰۷۱*۸۸۷۷* از جمله روش‌های پرداخت نذورات مردمی هستند.

رئیس اداره روابط عمومی و اطلاع‌رسانی کمیته امداد امام خمینی(ره) فارس تصریح کرد: نذورات نقدی جمع‌آوری شده به نیت افراد خیر و نیک‌اندیش، دام زنده خریداری و گوشت قربانی در میان نیازمندان توزیع می‌شود.

انتهای پیام