صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۱۹۵۱
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۲
نماینده ولی فقیه در لرستان:

حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی شرکت در انتخابات را یک عبادت اجتماعی دانست و گفت: مشارکت حداکثری در انتخابات پایه‌های نظام اسلامی را مستحکم و موجب اصلاح امور مسلمین می‌شود.

به گزارش ایکنا از لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد در خطبه‌های نماز عید قربان که امروز، ۲۸ خردادماه در مصلی الغدیر خرم‌آباد برگزار شد، اظهار کرد: عید قربان یادآور یک پیروزی بزرگ است، پیروزی حضرت ابراهیم(ع) در برابر فرمان الهی؛ آن زمان که علاقه‌مندی به دنیا را کنار گذاشت و فرزند خود را به قربانگاه برد و در این آزمون الهی سربلند شد.

وی با اشاره به اینکه عید قربان، عید بزرگ امت اسلامی و همراه با یک دهه تقوا و پارسایی و پرهیزگاری است، ادامه داد: عید قربان یک جشن عبادی و معنوی است و انسان‌هایی که مراتبی از سیر و سلوک و درجاتی از تقوا را در این دهه پشت سر گذاشته‌اند، این روز را جشن می‌گیرند و به همدیگر تبریک می‌گویند.

امام جمعه خرم‌آباد با بیان اینکه عمر انسان همراه با آزمون و سختی است و باید در این مسیر مبارزه کرد تا موفق و پیروز شد، گفت: در روز عید غدیر در لرستان برنامه‌های متنوعی برگزار می‌شود و انتظار می‌رود عموم مردم در آن شرکت کنند.

نماینده ولی فقیه در لرستان به تلاش گروه‌های تروریستی، تکفیری و معاندین برای دلسرد کردن مردم نسبت به شرکت در انتخابات اشاره کرد و گفت: حضور و مشارکت حداکثری مردم در پای صندوق‌های رأی پایه‌های نظام اسلامی را مستحکم می‌کند.

وی افزود: مشارکت حداکثری در انتخابات ضمن دهن‌کجی به دشمنان جمهوری اسلامی به رئیس‌جمهور منتخب این فرصت را می‌دهد که از ظرفیت‌های داخلی استفاده کند و موجب پیشرفت و توسعه کشور شود.

خطیب نماز عید قربان خرم‌آباد شرکت در انتخابات را یک عبادت اجتماعی دانست که باید به آن توجه کرد، گفت: مشارکت حداکثری در انتخابات موجب اصلاح امور مسلمین می‌شود و مردم بار دیگر به‌خوبی نقش‌آفرینی خواهند کرد.

انتهای پیام