صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۳۰۹۲
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۲

مدیرکل امور خدمات شهری شهرداری تهران گفت: ۲۲۰۰ پاکبان برای نظافت معابر در جشن ۱۰ کیلومتری غدیر مستقر می‌شوند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی معاونت خدمات شهرداری تهران؛ علیرضا جعفری، مدیر کل امور خدمات شهری درباره جشن غدیر گفت: با توجه به هماهنگی که با ستاد غدیر برای برگزاری جشن ۱۰ کیلومتری غدیر به عمل آمد، با تدبیر معاونت خدمات شهری و مناطق ۲۲گانه ۲۲۰۰ نیروی پاکبان قبل از مراسم در مسیر جشن مستقر می‌شوند و کار نظافت و پاکسازی مسیر جشن را قبل، همزمان و بعد از مراسم انجام خواهند داد.

وی افزود: همچنین ۵۵۵ نفر از آتش‌نشانان پایتخت با ۱۵۱ دستگاه انواع خودرو‌های سبک و سنگین و موتورسیکلت آتش نشانی با تجهیزات کامل در نقاط مختلف از میدان آزادی تا بزرگراه امام علی (ع) مستقر می‌شوند.

مدیرکل امور خدمات شهری شهرداری تهران با اشاره به اینکه ۳۱۵دستگاه خودروی تخصصی و عمومی سازمان مدیریت پسماند نظافت محور را قبل، همزمان و بعد از مراسم برعهده دارند، افزود: ۵۴۰ نیروی شرکت شهربان با ۱۶۵ دستگاه خودرو و موتورسیکلت هم وظیفه نظم و انظباط و همکاری با پرسنل اجرایی مراسم جهت خدمت‌رسانی به شهروندان در مراسم حضور خواهند داشت.

جعفری ادامه داد: نیرو‌های معاونت خدمات شهری، اعم از نیرو‌های پاکبان و آتش‌نشانی و اجرایی از قبل از مراسم در مسیر جشن مستقر هستند و تا پایان مراسم و پاکسازی محور نیز حضور دارند.

وی در پایان گفت: نیرو‌های خدمات شهری مناطق ۲۲گانه به مناسبت مراسم جشن ۱۰ کیلومتری غدیر در آماده باش کامل قرار دارند و معاونت‌های خدمات شهری مناطق ۲۲گانه به همراه نیرو‌ها در مراسم جشن ۱۰کیلومتری غدیر، برای ارائه خدمت‌رسانی مطلوب در محور حضور خواهند داشت.

انتهای پیام