صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۳۵۶۰
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۱
رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان:

شیخ علی محیی الدین قره داغی، رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان در بیانیه‌ای اعلام کرد کمک برای نجات مردم مظلوم غزه وظیفه‌ای است که برعهده مسلمانان جهان قرار دارد.

به گزارش ایکنا به نقل از عربی 21، شیخ علی محیی الدین قره داغی، رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان، نجات مردم نوار غزه را که در معرض تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی قرار گرفته‌اند، وظیفه‌ای برای مسلمانان دانست و خاطرنشان کرد که لازم است آنها برای رهایی مردم فلسطین و غزه از درد و رنجی که در آن به سر می‌برند، کمک کنند.

القره داغی در بیانیه‌ای ویدئویی که از مقر اتحادیه جهانی علمای مسلمان پخش شد، افزود: ما در غزه شاهد فاجعه و نسل کشی همه جانبه هستیم که توسط بدترین دولت نازی که از خونریزی در مقابل چشم جهانیان سیرنمی‌شود، انجام می‌گردد. 

وی با بیان اینکه همه کسانی که با اسلحه، پول و حمایت سیاسی از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنند در این جنایات مشارکت دارند، تأکید کرد: حکم شرعی این است که مسلمانان و افراد باوجدان باید در برابر این فاجعه انسانی که از جلوی چشمان ما می‌گذرد، بیکار نایستید. 

رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان گفت: ما با یک فاجعه انسانی روبرو هستیم، اگر کودکان، زنان و سالمندان در نوار غزه از نسل کشی جان سالم به در ببرند، حتما از گرسنگی، سوء تغذیه و درمان نامناسب خواهند مرد.

وی با اشاره به اینکه همه اینها در سایه سکوت شرم‌آور جامعه جهانی اتفاق می‌افتد، افزود: به یک کمک جهانی برای نجات مردم غزه از این رنج واقعی نیاز مبرم داریم.

انتهای پیام