صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۳۶۵۴
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۴۰۳ - ۰۱:۵۲

همزمان با برگزاری چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری، 28 صندوق رأی در نقاط مختلف حرم مطهر امام رضا(ع)، مستقر می‌شود.

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی و به نقل از آستان‌نیوز، امین بهنام، معاون اماکن متبرکه حرم مطهر رضوی اظهار کرد: مانند تمامی دوره‌های برگزاری انتخابات در کشور، در چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری، حرم مطهر رضوی، یکی از پایگاه‌های مهم اخذ رأی در شهر مشهد مقدس است.

وی با اشاره به مکان استقرار صندوق‌های رأی در حرم مطهر رضوی گفت: برای رفاه حال زائران و مجاوران گرامی، 28 صندوق اخذ رأی در بخش‌های مختلف حرم مطهر رضوی به تفکیک خواهر و بردار به زائران محترم ارائه خدمت می‌کنند. صندوق‌های رأی در صحن مقدس پیامبر اعظم(ص)، ایوان‌های باب الکاظم(ع)، حضرت ولیعصر(عج) و باب‌الهادی(ع) و در صحن مقدس انقلاب اسلامی و مدرسه میرزا جعفر، مستقر هستند.

بهنام ادامه داد: همچنین صندوق‌های رأی در صحن مقدس غدیر، رواق مبارکه غدیر، بست طبرسی جنب باغ رضوان مقبره شیخ طبرسی، ضلع شمالی ورودی نواب صفوی، ضلع شمالی باب السلام ، رواق مبارکه حضرت زهرا (س)، صحن مقدس کوثر (ضلع جنوبی)، صحن مقدس قدس، ورودی شبستان‌های نهاوندی و شبستان تبریزی استقرار می‌یابند.

معاون اماکن متبرکه حرم مطهر رضوی زمان برگزاری انتخابات در بارگاه مطهر رضوی را مانند سایر شعب سطح کشور اعلام کرد و گفت: طبق اعلام وزارت کشور شعب اخذ رأی از ساعت 8 تا 21 فعال‌اند و در صورت تمدید رأی‌گیری، در حرم مطهر رضوی نیز فعالیت شعب، ادامه خواهد یافت.

وی در ادامه افزود: در کنار عوامل ستادی برگزاری انتخابات، بیش از 550 خادم حرم مطهر رضوی نیز به منظور راهنمایی رأی‌دهندگان و افزایش نظم رأی‌دهی، با کادر اجرایی انتخابات، همکاری خواهند داشت و از زائرین و مجاورین تقاضا می‌کنم با همراه داشتن کارت ملی و شناسنامه  و با تقدیم رأی خود در ساعات اولیه برگزاری انتخابات، در این انتخابات مهم، حضور به هم رسانند.

انتهای پیام