صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۳۶۹۴
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۴

دبیر ستاد انتخابات استان سمنان با اشاره به اینکه ۱۱ هزار نفر در سراسر استان برگزاری انتخابات را برعهده دارند، گفت: ۶۹۱ صندوق رأی‌گیری در سراسر استان سمنان آماده شده تا مردم بتوانند رأی خود را در صندوق بیاندازند.

به گزارش ایکنا از سمنان، حسین شجاعی، دبیر ستاد انتخابات استان سمنان امروز 8 تیرماه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ۱۱ هزار نفر در سراسر استان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری را برعهده دارند، گفت: ۶۹۱ صندوق رأی‌گیری در سراسر استان سمنان آماده شده تا مردم بتوانند رأی خود را در صندوق بیاندازند.

وی افزود: از مجموع ۶۹۱ شعبه، شهرستان شاهرود با ۲۲۲ شعبه بیشترین میزان شعب را به خود اختصاص داده  که در این راستا شهرستان سمنان ۱۴۶ شعبه، دامغان ۹۷ شعبه، گرمسار ۷۸ شعبه، میامی ۵۳، مهدیشهر ۴۴ شعبه آرادان ۲۸ و سرخه نیز ۲۳ شعبه اخذ رأی خواهد داشت.

شجاعی با تأکید بر اینکه هر شخص یک بار و با شناسنامه و یا کارت ملی می‌تواند رأی بدهد، اظهار کرد: افزایش شعب سیار در انتخابات پیش رو در سراسر استان از دیگر ابتکارات ما است.

به گفته وی؛ هدف از این کار توانایی حضور و مشارکت افرادی که سالمند یا بیمار هستند و یا شرایط خاصی دارند که از خانه بیرون نمی‌توانند بیایند، است. این افراد می‌توانند با شماره‌هایی که ذکر می‌شود تماس گرفته و درخواست حضور صندوق در منازلشان را دهند.

شجاعی با اشاره به اینکه زائرسراها و مجتمع‌های بین راهی نیز دارای شعب خواهند بود، یادآور شد: زائران رضوی و مسافران هم می‌توانند در انتخابات شرکت داشته باشند و به این ترتیب همه چیز برای برگزاری انتخاباتی پرشور آماده است.

انتهای پیام