صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۳۷۶۷
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵

رئیس ستاد انتخابات استان کردستان از استقرار ۲۵ هزار نفر عوامل اجرایی، نظارتی و انتظامی در شعب اخذ رای استان برای برگزاری انتخاباتی سالم و ایمن در سطح استان خبر داد و گفت: تمام امکانات و ظرفیت‌ها برای اخذ رأی مردم استان فراهم است.

به گزارش ایکنا از کردتان، مهدی رمضانی، رئیس ستاد انتخابات کردستان امروز هشتم  تیرماه در استان کردستان همزمان با سراسر کشور فرایند رأی‌گیری چهاردهمین انتخابات ریاست‌ جمهوری از ساعات ابتدایی روز شروع و در حال برگزاری است‌

وی افزود: فرایند اخذ رأی در هزار و ۲۹٦ شعب در سطح استان از همان ساعات ابتدایی امروز کار خود را آغاز کرده‌اند و خوشبختانه هیچ‌گونه اختلالی در فرایند رأی‌گیری وجود ندارد.

رئیس ستاد انتخابات کردستان با بیان اینکه همه عوامل اجرایی، نظارتی و انتظامی در شعب اخذ رأی مستقر هستند، بیان کرد: حدود ۲۵ هزار نفر با مجموعه ستاد انتخابات استان برای برگزاری انتخاباتی سالم و ایمن همکاری می‌‌کنند.

وی گفت: خوشبختانه مردم استان در همین ساعات ابتدایی روز حضور گسترده‌ای در شعب اخذ رأی داشته‌اند و امیدواریم این حضور تا ساعات پایانی رأی‌گیری ادامه داشته باشد و شاهد ثبت رکورد جدید در حوزه مشارکت باشیم.

انتهای پیام