صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۴۳۶۵
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۹

تعدادی از احزاب و سازمان‌های جامعه مدنی در هند سیاست‌های گزینشی دولت ناراندرا مودی علیه مسلمانان و مراکز مذهبی آن‌ها را محکوم کردند.

به گزارش ایکنا به نقل از الفتح، تعدادی از احزاب هند و سازمان‌های جامعه مدنی در این کشور، برخوردهای گزینشی دولت هند نسبت به مسلمانان این کشور و به ویژه پس از تلاش دولت نارندرا مودی برای تخریب مسجدی در منطقه کاثوا در جامو و کشمیر اشغالی را محکوم کردند.

به گزارش خبرگزاری کشمیر، احزاب سیاسی از جمله حزب کنفرانس ملی و حزب جامو و کشمیر اقدام پلیس هند در تخریب مسجد مسلمانان را محکوم کرده و از معاون فرماندار خواستند تا دستور بررسی همه جانبه این موضوع را بدهد. آن‌ها همچنین به دولت نسبت به نقض آزادی‌های مسلمانان که در قانون اساسی تصریح شده است، هشدار دادند.

سید چودری، رئیس انجمن دودی گوجار در جامو و کشمیر، در سخنانی پیرامون این موضوع گفت: دولت قبل از تخریب هیچ اطلاعیه‌ای به ساکنان محلی ارائه نکرده است.

روز شنبه 29 ژوئن، مقامات دولتی همراه با پلیس و بولدوزرها برای تخریب مسجدی وارد منطقه ناگری شدند.

به گفته ساکنان محلی، این مسجد 10 سال پیش ساخته شده و اخیراً بازسازی شده است و حکومت هیچ اطلاع قبلی در مورد تلاش برای تخریب ارائه نکرده است.

تلاش برای تخریب این مسجد به درگیری شدید بین ساکنان و تیم تخریب منجر شد که زخمی شدن شش افسر پلیس از جمله معاون رئیس پلیس را درپی داشت.

ساکنان محلی گفتند: اعضای تیم تخریب با کفش وارد مسجد شدند که این امر باعث هتک حرمت مسجد و برانگیختن احساسات نمازگزاران و واکنش آن‌ها شده است. 

زاهد اشرف از شخصیت‌های شناخته شده جامو و کشمیر که در پاکستان به سرمی‌برد، در بیانیه‌ای اقدامات ضد اسلامی دولت مودی در جامو و کشمیر و هند علیه مسلمانان هندی را محکوم کرد و خاطرنشان کرد که حزب بهاراتیا جاناتا و سایر احزاب هندوتوا مسلمانان را برای دستیابی به اهداف سیاسی هدف قرار می‌دهند.

وی از پاکستان خواست تا درباره وضعیت وخیم جامو و کشمیر اشغالی در برابر جامعه جهانی اطلاع‌رسانی کند. 

انتهای پیام