صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۴۹۹۷
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۹
استاندار خراسان‌جنوبی:

جواد قناعت گفت: انتخابات میدان بسیار مهمی است و هر چه درصد مشارکت بالا برود قدرت چانه‌زنی ما در عرصه بین‌المللی و معادلات اقتصادی و سیاسی بیشتر خواهد شد.

به گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، جواد قناعت، استاندار خراسان‌جنوبی، امروز، ۱۵ تیرماه پس از شرکت در مرحله دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در سخنانی در جمع اهالی رسانه‌ گفت: مشارکت بالای مردم در انتخابات انسجام و قوام داخلی را به همراه خواهد داشت و همچنین موجب می‌شود آمریکا و اسرائیل از خصومت دلسرد و ناامید شوند.

وی با اشاره به اینکه در دور اول انتخابات ریاست جمهوری، خراسان‌جنوبی رتبه مشارکت خوبی داشته است، افزود: با توجه به این صف‌ها به نظر می‌رسد در این دوره نیز خراسان‌جنوبی رتبه اول مشارکت در کشور را کسب خواهد کرد.

استاندار خراسان‌جنوبی ضمن قدردانی از فعالیت ستاد انتخاباتی کاندیداهای ریاست جمهوری برای ترغیب مشارکت حداکثری مردم و انتخاب فرد اصلح اظهار کرد: فردا با نتایج آرا رئیس‌جمهور مردم ایران مشخص می‌شود و همه ما باید به هر نتیجه‌ای که حاصل می‌شود، احترام بگذاریم.

انتهای پیام