صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۵۳۲۲
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۸

ضوابط آزمون مرحله دوم نوزدهمین دوره آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم اعلام شد.

به گزارش ایکنا، شرایط و ضوابط آزمون مرحله دوم نوزدهمین دوره آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم اعلام شد.

در این مرحله که به صورت شفاهی برگزار می‌شود، صحت و کیفیت حفظ حافظان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. سؤالات در این مرحله به صورت هشت سطری بر اساس قرآن‌های ۱۵ سطری پرسیده خواهد شد.

حد نصاب قبولی در این آزمون مطابق جدول اعلام شده است. برهمین اساس حافظان در حضور دو داور حُسن حفظ، آزمون داده و در صورت قبولی در رشته حُسن حفظ، در مابقی رشته‌ها داوری خواهند شد.

درصورت عدم دریافت امتیاز لازم حتی در یک رشته، حافظ موفق به دریافت مدرک نخواهد شد و باید در آزمون شفاهی تجدیدی که در بازه زمانی ۱۶ الی ۲۵ آبان برگزار خواهد شد، شرکت کند.

برای شرکت در این دوره آزمون شفاهی نیاز به ثبت‌نام نیست و کارت ورود به جلسه ندارد، لذا روز و ساعت دقیق آزمون از سوی ادارات امور قرآنی استان‌ها با ارسال پیام یا تماس تلفنی به اطلاع حافظان رسید.



طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم، مصوبه شماره ۵۷۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی بوده و بر همین اساس، قبول‌شدگان و دارندگان مدارک تخصصی حفظ می‌توانند از مزایایی همچون اعطای مدرک همتراز کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، مزایای درجات هنری، امتیازات اداری، استخدامی و اعطای کمک هزینه تحصیلی برخوردار شوند.

انتهای پیام