صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۵۵۸۷
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۱

معاون قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: مؤسسه «قصه‌های شیرین نبی» با رویکرد استفاده از بازی‌های رومیزی قرآنی در مشهد افتتاح شده است که حدود ۲۶۰ بازی رومیزی طراحی و ۷۰ مورد از آنها به مرحله تولید رسیده، اما هنوز رونمایی رسمی از آنها انجام نشده است.

حمید صمدی، معاون قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی اظهار کرد: تعداد مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت خراسان رضوی که دارای مجوز و پروانه از سمت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند 150 مؤسسه است که در حوزه‌های متعددی فعالیت می‌کنند.
 
وی ادامه داد: آخرین مؤسسه‌ای که طی روزهای گذشته افتتاح شده، مؤسسه قرآن و عترت «قصه‌های شیرین نبی» است که با رویکرد جدید بنیان نهاده شده و برای ارتقای سطح فرهنگ قرآنی کودکان و نوجوانان بسیار مؤثر است.
 
صمدی بیان کرد: مؤسسه‌های فرهنگی قرآن و عترت، آموزش‌های عمومی قرآن را برعهده دارند و کلاس‌های حفظ، روخوانی و روان‌خوانی، ترتیل و جشن‌های فرهنگی متعدد و نمایشگاه‌های متفاوتی را برگزار می‌کنند، اما این مؤسسه به‌صورت تخصصی با حضور گروه علمی خلاق در موضوع ساخت بازی‌های قرآنی رومیزی به فعالیت پرداخته و حدود 260 بازی رومیزی طراحی کرده‌ است که 70 مورد از آنها را به مرحله تولید رسانده‌ است.
 
وی ادامه داد: بازی‌های رومیزی قرآنی این مؤسسه در روزهای آینده رونمایی می‌شود و در اختیار قرآن‌پژوهان این مؤسسه قرار می‌گیرد، نمونه‌های این بازی‌ها برای مشاهده والدین متقاضی در مؤسسه جانمایی شده است و افراد می‌توانند با اطلاع از آنها کودکان خود را در این مؤسسه ثبت‌نام کنند. رویکرد این مؤسسه قرآنی به‌گونه‌ای است که قرآن‌پژوهان می‌توانند با بازی‌های رومیزی، روخوانی و روانخوانی، حفظ و سایر رشته‌های قرآنی را آموزش ببینند و در مسیر قرآن قدم بردارند.
 
معاون قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: طی برنامه‌ریزی‌های انجام شده، مقرر است کتابی در خصوص این بازی‌های رومیزی نگاشته و طراحی آنها مطرح شود؛ 310 بازی در این کتاب جمع‌بندی شده و درحال آماده‌سازی است. کارشناسان مراکز جامعة المصطفی(ص) العالمیه، آموزش و پرورش و مرکز قرآنی آستان قدس برای مشاهده این بازی‌ها در مؤسسه حاضر شدند و طی برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است که در خصوص تولید و نشر این بازی‌ها حمایت‌های لازم را انجام دهند و برخی از نهادها برای خرید این بازی‌ها درخواست خود را اعلام کرده‌اند.
انتهای پیام