صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۵۹۲۹
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۰

درحالی که تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه همچنان ادامه دارد، یک گروه از جوانان مراکشی به شهر قدس اشغالی سفر کرده‌اند.

به گزارش ایکنا به نقل از القدس العربی، دیده‌بان مبارزه با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در مغرب اعلام کرد: در شرایط که تجاوز و نسل کشی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه ادامه دارد، یگ گروه از جوانان مراکشی موسوم به به «انجمن شراکه» از شهر قدس اشغالی بازدید کرد و در آنجا توسط امیر اوهانا، رئیس کنست اسرائیل، که حزب لیکود و رهبر جنبش‌های همجنس‌گرا در رژیم صهیونیستی به حساب می‌آید و همچنین توسط مئیر بن شبات، مشاور امنیت ملی سابق اسرائیل و مدیر فعلی مؤسسه امنیتی اسرائیل مورد استقبال قرارگرفت.

این گروه مراکشی در طول سفر خود از تونل‌های زیر مسجدالاقصی نیز بازدید کرد. تمام گروه‌هایی که از این تونل‌ها بازدید می‌کنند توسط صهیونیست‌ها شستشوی مغزی داده می‌شوند تا دروغ‌ها و ادعاهای آن‌ها را درباره معبد ادعای آن‌ها باور کنند.

به گفته دیده‌بان مبارزه با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در مغرب، گروه اعزامی مراکشی به ریاست فیصل مرجانی سمیرس و یوسف ازهاری و 23 جوان بودند که انتخاب شده بودند تا مزدوری رژیم صهیونیستی را کرده و روایت صهیونیست‌ها درباره حوادث 7 اکتبر را در راستای ماشین تبلیغاتی صهیونیست‌ها در مراکش تکرار کنند.

انتهای پیام