صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۲۶۱۳۸
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۹

دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی ضمن بازدید از دارالقرآن پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد و شرکت بهره‌برداری نفت و گاز شرق از مدیران عامل این دو مرکز صنعتی به‌خاطر پشتیبانی و اجرای فعالیت‌های قرآنی تجلیل کرد.

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمصطفی حسینی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی و جامعه قرآنی عصر در سفر به شهرستان سرخس در خراسان رضوی در همایش مسئولان جلسات خانگی این شهرستان شرکت کرده و از نزدیک با ظرفیت‌های قرآنی این شهرستان آشنا شد.

همایش مسئولان جلسات خانگی قرآن شهرستان سرخس به‌منظور آموزش تشکیل و مدیریت جلسات خانگی قرآن و انتقال تجربیات موفق مسئولان جلسات خانگی قرآن در سالن همایش‌های شهرک نفت سرخس برگزار شد و در این همایش از فرمانده سپاه، شهردار، رئیس آموزش‌وپرورش و امام‌جمعه شهرستان سرخس به‌منظور پشتیبانی از فعالیت‌های قرآنی تجلیل به عمل آمد.

بازدید از دارالقرآن دو مرکز صنعتی مهم شهرستان سرخس به نام دارالقرآن یاس نبی وابسته به مجموعه پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد و بازدید از دارالقرآن شرکت بهره‌برداری نفت و گاز شرق از جمله برنامه‌های سفر مدیر جامعه قرآنی عصر به شهرستان سرخس بود و در پایان از مدیران عامل این دو مرکز صنعتی با اهدای لوحی تقدیر به عمل آمد.

وی در ادامه از دارالقرآن روستای بزنگان سرخس که با جمعیت ۵ هزارنفری، فعالیت‌های قرآنی ویژه‌ای دارد و دانش‌آموزان این منطقه به‌واسطه این فعالیت‌ها چندین مقام کشوری را در مسابقات دانش‌آموزی کسب کرده‌اند، بازدید کرد.

انتهای پیام